جمعه, ۳۰ شهریور , ۱۴۰۳ Friday, 20 September , 2024 ساعت ×
هیدروژن سبز؛ کلید کربن‌زدایی معدنکاری
۰۵ فروردین ۱۴۰۰ - ۱۶:۴۲
شناسه : 9306
در تازه‌ترین گزارش موسسه تحقیقاتی فیچ سولوشنز، هیدروژن سبز به عنوان کلید کربن‌زدایی در معدنکاری عنوان شد.
ارسال توسط : منبع : ایمیدرو
پ
پ

به گزارش اخبارفلزات، از آنجا که اهداف کربن‌زدایی در وضع مقررات انتشار گازهای گلخانه‌ای اثرگذار است، هیدروژن سبز پتانسیل قابل توجهی دارد تا از بازیگران اصلی کربن‌زدایی در معدنکاری طی سال‌های آینده باشد.

در تازه‌ترین گزارش موسسه تحقیقاتی فیچ سولوشنز Fitch Solutions پیش‌بینی می‌شود حمل و نقل و کاهش مصرف انرژی از کاربردهای اصلی هیدروژن سبز در بخش معدن است، به ویژه در شرکت‌هایی که خود در حال تولید هیدروژن سبز با سرمایه‌گذاری در زیرساخت‌های مربوطه هستند.

فیچ گفت: هیدروژن سبز را از منابع انرژی تجدیدپذیر که به روش الکترولیز برای تقسیم آب است. در حال حاضر، هیدروژن سبز تنها ۰٫۱ درصد از بازار جهانی هیدروژن را به خود اختصاص می‌دهد. دلیل این امر نیاز فراوان به برق در تولید هیدروژن سبز و در نتیجه افزایش هزینه‌های تولید است.

بخش نیرو و انرژی‌های تجدیدپذیر موسسه تحقیقاتی فیچ اذعان داشت: قیمت برق ۵۰ تا ۷۵ درصد از هزینه نهایی تولید هیدروژن سبز را تشکیل می‌دهد. اگرچه به نظر این موسسه روند رو به کاهش قیمت برق از انرژی‌های تجدیدپذیر به سود رشد آینده صنعت خواهد بود.

بنا بر ارزیابی‌های انجام شده، استفاده از هیدروژن سبز یکی از عوامل کلیدی برای کمک به کربن‌زدایی در بخش فلزات و معدنکاری از طریق برنامه‌های حمل و نقل و تولید صنعتی است. افزایش مجوزهای اجتماعی فعالان مرتبط با این حوزه به منظور فعالیت در جوامع خود و روند رو به رشد تامین مالی برای دستیابی به ارتقای استانداردهای زیست‌محیطی، اجتماعی و دولتی رشد روزافزون استفاده از هیدروژن سبز برای بخش معدن و فلزات به نفع این بخش خواهد بود.

اولین پیشرو استفاده از هیدروژن سبز در بخش معدن، شرکت آنگلو امریکن Anglo American است که به طور فزاینده‌ای برای سازگاری ناوگان حمل و نقل در بخش معدن، هیدروژن سبز را مورد استفاده قرار خواهد داد.

همکاری برای استفاده از سوخت هیدروژن سبز

در اکتبر ۲۰۱۹ میلادی این شرکت همکاری خود را با شرکت ENGIE به منظور ساخت مشترک اولین تراک معدنی با سوخت هیدروژن سبز اعلام کرد. اکتبر ۲۰۲۰ میلادی الکترولیزر آماده و تحویل شد و انتظار می‌رود تا نیمه نخست ۲۰۲۱ میلادی این ماشین معدنی برای کار در معدن موگالاکونا Mogalakwena شرکت آنگلو امریکن در آفریقای جنوبی به بهره‌برداری برسد.

این موسسه تحقیقاتی یادآور شد: شرکت گلنکور Glencore نیز از سال ۲۰۱۵ میلادی برای تامین نیروی(برق) معدن رگلان Raglan کانادا از یک واحد ذخیره هیدروژن و توربین بادی بهره می‌گیرد.

همچنین فیچ از شروع همکاری فورتسکیو Fortescue و فولادساز کره‌ای پوسکو POSCO در دسامبر ۲۰۲۰ میلادی با هدف تولید هیدروژن سبز خبر داد.
انتهای پیام/

ثبت دیدگاه

دیدگاهها بسته است.