دوشنبه, ۵ خرداد , ۱۴۰۴ Monday, 26 May , 2025 ساعت ×
قیمت طلا به چهار هزار دلار خواهد رسید!
۲۷ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۶:۰۷
شناسه : 38006
تحلیلگر باسابقه بازار سهام: تحلیلگر باسابقه بازار سهام در تازه‌ترین گفت‌وگو با پادکست «CrashLabs»، با فرض جهش قیمت طلا تا سطح چهار هزار دلار در هر اونس، استدلال می‌کند که ارزش‌گذاری فعلی سهام معدنی طلا به شدت کمتر از واقعیت است.
ارسال توسط : منبع : پایگاه خبری و تحلیلی فلزات‌آنلاین
پ
پ

تحلیلگر باسابقه بازار سهام در تازه‌ترین گفت‌وگو با پادکست «CrashLabs»، با فرض جهش قیمت طلا تا سطح چهار هزار دلار در هر اونس، استدلال می‌کند که ارزش‌گذاری فعلی سهام معدنی طلا به شدت کمتر از واقعیت است.

به گزارش پایگاه خبری فلزات‌نیوز و به نقل از پایگاه خبری و تحلیلی «فلزات‌آنلاین» دان دورت با اشاره به وضعیت فعلی بازار، سهام شرکت‌های معدنی طلا را به‌ طور باورنکردنی‌ای، نادرست ارزش‌گذاری‌ شده توصیف کرد و این وضعیت را فرصتی کم‌نظیر برای سرمایه‌گذاری دانست.

وی در مدل‌های ارزش‌گذاری خود، قیمت چهار هزار دلار برای هر اونس طلا را در نظر گرفت و پیش‌بینی کرد که بازار این فلز گران‌بها به چنین سطحی خواهد رسید.

این تحلیلگر باسابقه بازار سهام در مصاحبه‌ای با پادکست «CrashLabs»، اظهار داشت: بیشتر تحلیلگران، بیش از حد روی داده‌های فعلی تمرکز دارند؛ در حالی‌ که ما شرکت‌ها را براساس قیمت‌های آتی طلا و نقره، تولید آینده و جریان نقدی آتی ارزش‌گذاری می‌کنیم. در مدل پایه ما، قیمت طلا چهار هزار دلار و نقره ۱۰۰ دلار در نظر گرفته شده است.

دورت تصریح کرد: شما قیمت آینده را پیش‌بینی می‌کنید؛ در حالی که وقتی بازار سقوط کند یا بازار اوراق قرضه فروبپاشد، آن‌وقت مشخص می‌شود که قیمت واقعی چیست.

وی که از سوی سرمایه‌گذار میلیاردر کانادایی، اریک اسپرات نیز مورد تایید و توصیه قرار گرفته است، از سال ۲۰۰۴ در حوزه سرمایه‌گذاری در شرکت‌های معدنی طلا فعالیت دارد و وب‌سایت تخصصی «goldstockdata.com» را نیز برای پیگیری این سهام راه‌اندازی کرده است.

این کارشناس باتجربه فلزات گران‌بها موقعیت کنونی را یک معامله تکرارناپذیر در طول عمر توصیف می‌کند و باور دارد که بازار اوراق قرضه آمریکا در مسیر فروپاشی قرار دارد؛ اتفاقی که به اعتقاد وی، موجب آغاز یک بازار صعودی قدرتمند برای فلزات گران‌بها خواهد شد.

این دیدگاه بلندمدت موجب شده است دورت از معاملات کوتاه‌مدت در سهام شرکت‌های معدنی پرنوسان اجتناب کند و تمرکز خود را روی تولیدکنندگانی با پتانسیل رشد بالا قرار دهد؛ شرکت‌هایی که به اصطلاح قابلیت تبدیل‌ شدن به «five-bagger» یا حتی «ten-bagger» را دارند (سهامی که قیمت آن پنج یا ۱۰ برابر شود).

وی همچنین ترجیح می‌دهد به جای شرکت‌های اکتشافی و توسعه‌ای، در واحدهای تولیدی سرمایه‌گذاری کند؛ چراکه آن‌ها با اهرم‌های رشد متنوعی نظیر رشد ارگانیک، اکتشافات جدید و خرید شرکت‌های دیگر روبه‌رو هستند و در عین حال توانایی ایجاد جریان نقدی دارند.

انتهای پیام//

ثبت دیدگاه

دیدگاهها بسته است.