یکشنبه, ۴ خرداد , ۱۴۰۴ Sunday, 25 May , 2025 ساعت ×
ثبت رشد ۷۴ درصدی گردشگری معدنی پتاس
۲۴ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۲:۵۶
شناسه : 37906
مدیر مجتمع پتاس خور و بیابانک خبر داد: مدیر مجتمع پتاس خور و بیابانک گفت: در نوروز سال جاری، شمار گردشگرانی که برای بازدید از آبشار نمکی خوروبیابانک به این شهر سفر کردند، به میزان قابل‌توجهی افزایش یافت.
ارسال توسط : منبع : پایگاه خبری و تحلیلی فلزات‌آنلاین
پ
پ

مدیر مجتمع پتاس خور و بیابانک گفت: در نوروز سال جاری، شمار گردشگرانی که برای بازدید از آبشار نمکی خوروبیابانک به این شهر سفر کردند، به میزان قابل‌توجهی افزایش یافت.

به گزارش پایگاه خبری فلزات‌نیوز و به نقل از پایگاه خبری و تحلیلی «فلزات‌آنلاین» سید حسین شهامی از ثبت رکوردی چشمگیر در جذب گردشگر طی ایام نوروز ۱۴۰۴ خبر داد و گفت: بیش از ۱۱ هزار گردشگر داخلی و خارجی در بازه زمانی ۲۹ اسفند ماه تا ۱۸ فروردین ماه از دهکده و آبشار نمکی پتاس بازدید کردند که این تعداد در مقایسه با بیش از ۶ هزار و ۵۰۰ بازدیدکننده مدت مشابه سال ۱۴۰۳، بیانگر رشد ۷۴ درصدی در حوزه جذب گردشگر است.

وی عنوان کرد: رکورد روزانه ورود گردشگران به دهکده نمکی پتاس در نوروز ۱۴۰۴، به یک هزار و ۵۹۷ نفر رسید که مربوط به روز ۱۲ فروردین ماه است. این آمار نشان‌دهنده افزایش چشمگیر علاقه‌مندی به این جاذبه منحصربه‌فرد در دل کویر است و موفقیت‌های حاصل شده، نتیجه برنامه‌ریزی دقیق، توسعه زیرساخت‌ها توسط راهبری مجتمع و اختصاص نیروی متخصص به بخش گردشگری است.

مدیر مجتمع پتاس خور و بیابانک از برنامه‌ریزی‌های جدید برای توسعه تاسیسات رفاهی و تفریحی دهکده نمکی خبر داد و افزود: هدف ما، رشد و تعالی فرهنگ گردشگری معدنی در کویر است تا این منطقه همچنان به‌ عنوان یکی از نگین‌های گردشگری کشور شناخته شود.

شهامی ادامه داد: براساس گزارش‌های رسمی، حدود ۱۹ هزار نفر در سال ۱۴۰۳ از دهکده نمکی بازدید کردند که این آمار نسبت به سال‌های قبل خود رشد چشمگیری داشته است. این پیشرفت، دهکده نمکی را به یکی از برترین جاذبه‌های گردشگری منطقه تبدیل کرده است.

وی با بیان اینکه طبق اعلام مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اصفهان، شهرستان خور و بیابانک در نوروز ۱۴۰۴ با ثبت ۱۱۹ هزار اقامت نوروزی، به عنوان دومین شهرستان پر بازدید استان پس از اصفهان شناخته شد، خاطرنشان کرد: این آمار چشمگیر، جایگاه خور و بیابانک را به عنوان قطب گردشگری در شرقی‌ترین نقطه استان تثبیت می‌کند.

مدیر مجتمع پتاس خور و بیابانک همچنین درباره آغاز طرح گردشگری معدنی در کشور، اظهار داشت: طرح گردشگری معدنی ابتدا در بخش معاونت معدنی وزارت صنعت، معدن و تجارت مطرح شد و با بررسی معادن دارای پتانسیل گردشگری، شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران، معادن مستعد اجرای این طرح را شناسایی کرد و معدن پتاس خور به عنوان اولین گزینه برای اجرای طرح ژئوتوریسم معدنی انتخاب شد.

انتهای پیام//

ثبت دیدگاه

دیدگاهها بسته است.